Výrobci

Orion Margot Plus Tyčinka s proteinem - 30% cukru, 70g Zobrazit v plné velikosti

Orion Margot Plus Tyčinka s proteinem - 30% cukru, 70g

Margot Plus spojuje oblíbenou ikonickou chuť Margot s funkčními benefity.

Obsahuje 18 % proteinu a je zdrojem vlákniny. Zároveň je v ní o 30 % méně cukru oproti klasické Margot.

Originální rumově-kokosová chuť zabalená v čokoládové polevě spatřila světlo světa na konci války, okolo roku 1944. Stejnou péči jako tenkrát věnujeme každé tyčince Margot i dnes.

Více informací

3301

27 Kč

Složení: Cukr, sójové bílkoviny 18 %, rostlinné tuky (palmový, palmojádrový, Shea), glukózový sirup, kokosová voda 8 %, sušený výrobek mléčné syrovátky, strouhaný kokos 5 %; 4 % kakaového prášku se sníženým obsahem tuku, dextrin (rozpustná kukuřičná vláknina), zvlhčující látka (glycerol), kokosová smetana 0,4 %, tapiokový škrob, stabilizátor (invertáza), aromata, emulgátory (lecitiny: obsahují sóju; sorbitantristearát, polyglycerylpolyricinoleát), kyselina (kyselina mléčná), kakaová hmota, alkohol, sušené mléko, kakaové máslo, glukózo-fruktózový sirup, sójové vločky, ořechy (lískové, vlašské, mandle), višně, višňové pyré, šťávy z koncentrátů (banán, višeň, meruňka), sušené vaječné bílky, jedlá sůl, rostlinné koncentráty a extrakty (černá mrkev, mrkev, sladké brambory, ředkev, jablko, třešeň, světlice barvířská, ibišek), extrakt kurkumy, koncentrát spiruliny, barviva (riboflavin, karoteny, paprikový extrakt).

VÝŽIVOVÉ HODNOTY (NA 100G)

Energetická hodnota 1923 kJ
Energetická hodnota 460 kcal
Tuk 22 g
Z toho nasycené mastné kyseliny 13 g
Sacharidy 43 g
Z toho cukry 36 g
Vláknina 4.1 g
Bílkoviny 18 g
Sůl 0.53 g

ALERGENY

Vejce Ano
Sója Ano
Mléko Ano
Skořápkové plody Ano

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Napište svůj názor

Orion Margot Plus Tyčinka s proteinem - 30% cukru, 70g

Orion Margot Plus Tyčinka s proteinem - 30% cukru, 70g

Margot Plus spojuje oblíbenou ikonickou chuť Margot s funkčními benefity.

Obsahuje 18 % proteinu a je zdrojem vlákniny. Zároveň je v ní o 30 % méně cukru oproti klasické Margot.

Originální rumově-kokosová chuť zabalená v čokoládové polevě spatřila světlo světa na konci války, okolo roku 1944. Stejnou péči jako tenkrát věnujeme každé tyčince Margot i dnes.

Napište svůj názor